Sandra Akkerman
Kind & Jongerencoach

Hoe weet je nou eigenlijk waar je goed in bent, waar je talenten liggen en wat je daarmee kan? Dat kan best een zoektocht zijn, want het is niet zo vanzelfsprekend. Ik spreek uit eigen ervaring, want ook ik heb die zoektocht afgelegd. Een beetje durven en in jezelf geloven is daarbij een belangrijk aspect geweest en dat is het nog steeds. Het gevoel dat je op een duikplank staat, met je tenen over de rand, welk moment waag je die sprong en wat heb je daarvoor nodig? Denken in mogelijkheden en geloven in jezelf is wat ik kinderen en jongeren wil meegeven. Durven doen en je hart volgen. Daar komt de naam LEVF vandaan, een samenvoeging van de woorden LEV (= hart hebben voor) en LEF (= moed hebben)

Met veel plezier heb ik in het bedrijfsleven gewerkt als producer en recruiter, uiteindelijk heb ik via verschillende omwegen mijn eigen talenten en kwaliteiten ontdekt en gevolgd.

In 2011 heb ik de Post HBO Pubercoachopleiding aan het BGL afgerond, ben gecertificeerd gelukstrainer van de Gelukskoffer www.gelukskoffer.nl en heb de training Kind & Rouw van BuroNazorg www.buronazorg.nl gevolgd.

Met 3 gezonde opgroeiende kinderen (12,11, 8 jaar) weet ik als ouder ook waar je tegen aan kan lopen, waar je van kan genieten en dat opvoeden niet altijd even makkelijk is.

Meer informatie of een afspraak maken? 
Mail: sandra@levfcoaching.nl
Tel: 0624526211